portada-proyecto-sinophos

Empresa de construcció

3 min (389 paraules)
Client
Sinophos Group
Tipus de projecte
BRANDING
WEB
Parlem de
webs
branding
rediseño
consultoría

Sinophos Group confia en Use It per al procés de restyling i creació de identitat de marca, disseny i desenvolupament de la seva web corporativa de consultoria, assessoria i instal·lació integral en projectes urbanístics.

 

INTRODUCCIÓ

L'empresa Sinophos Group es defineix com una empresa instal·ladora integral que es caracteritza per la cerca de la qualitat i el detall en els seus projectes. En constant innovació en tots els àmbits, ofereixen un alt nivell de flexibilitat i adaptació als seus clients.

 

UN NOU LOGOTIP MODERN I AMB MOLT D'ESTIL

El logotip aquesta basat en la inicial de Sinophos Group, els edificis simbolitzen l'activitat que aquesta duu a terme i la forma d'arc significa el llaç comú entre client i projecte.

Cada element es mostra per separat però unit entre si, creant una forma comuna i unificada. La tipografia usada és una de la família amb serifa que dota al logotip de serietat i classicisme, i il·lustra l'experiència de l'empresa.

mockup-branding-sinophos

 

ES VA REALITZAR UN ESTUDI DE COLOR PER A DETERMINAR LA PALETA CROMÀTICA DE LA MARCA.

Després d'un estudi de l'empresa, la seva activitat, el seu futur i, al costat d'un estudi de color, s'ha triat una paleta cromàtica basada en tres colors que doten al logotip de caràcter i força. Tots els colors tenen un significat important que aportar professionalitat al conjunt de la marca.

 

UNA WEB ACCESSIBLE I USABLE

Es va establir una arquitectura de navegació simple i accessible per a qualsevol tipus d'usuari, la qual cosa facilita la consulta i visualització dels diferents apartats. En la web es fuig dels "clàssics" noms dels apartats per a implementar un copywriting més pròxim i així connectar amb l'usuari d'una forma diferent, entre els apartats trobem Els qui som, QuÈ podem fer per tu, Projectes singulars, QuÈ diuen de nosaltres i Vols saber més.

En l'apartat QuÈ podem fer per tu s'usen icones per a representar els diferents serveis a través de petits tabs, d'aquesta forma es comprimeix la informació i alhora es focalitzen i agrupen els diferents serveis.

mockup-web-sinophos

 

Vols renovar la identitat de marca de la teva empresa?