portada-proyecto-web-evidentia

Consultoria educativa

3 min (388 paraules)
Client
Evidentia
Tipus de projecte
BRANDING
WEB
Parlem de
webs
branding
consultoría

Evidentia confia en Use It per al procés de branding i creació d'identitat de marca, disseny i desenvolupament del seu web corporatiu de consultoria i assessoria educativa per institucions i altres agents formatius i educatius.

 

INTRODUCCIÓ

Evidentia és una consultora en actitud de crisi, inclusió, comunicació, màrqueting, formació, tecnologia i nou paradigma per a institucions educatives. Tots els plans i serveis que construeixen estan basats en evidències científiques, recolzats pels seus valors de transparència, rigor, agilitat i relat.

 

EL LOGOTIP, UNA IDENTITAT DE MARCA FORTA

Com tota bona construcció uns bons fonaments són essencials perquè la marca suport millor el pas del temps. Per això hem cregut adient utilitzar tres elements: la icona d'eina de comunicació, la silueta d'uns llibres sobre un prestatge i finalment la inicial de Evidentia, la I. Hem unit els tres elements en perfecta harmonia transformant els llibres en l'inicial de Evidentia . L'acompanya una tipografia de la família Nunito. Una font de pal sec moderna arrodonida que acompanya i homogènia el símbol. La paleta cromàtica escollida reafirma la seva seguretat, caràcter i força, aportant professionalitat a el conjunt.

mockup-web-evidentia

WEB DINÀMICA, FRESCA I AMB ELEMENTS DE DISSENY NECESSARIS PER TRANSMETRE TOT EL QUE ENVOLTA A l'EMPRESA I ELS SEUS VALORS.

TOTS ELS SERVEIS AL DETALL

La navegació web és intuïtiva i ràpida, potenciada per un menú senzill però clar on es destaquen els apartats essencials del web: Identitat, Canvas, Catàleg, Bloc i Contacte. El web es veu beneficiada per una jerarquia visual i estructural senzilla, on s'utilitzen CTA en punts estratègics per redireccionar a l'usuari.

Cal destacar especialment l'apartat Canvas, que tot i ser un servei, es va optar per dedicar-li un apartat únic. Canvas és un model teòric ideat per la pròpia empresa Evidentia, i està específicament dissenyat per assessorar institucions educatives. A causa de la necessitat d'incloure una quantitat de contingut àmplia, es va dissenyar una "landing page" on trobem diversos blocs formats per una introducció, característiques i fases d'aquest tipus de servei.

 

Vols crear una pàgina web corporativa única i adaptada a les necessitats de la teva empresa i / o marca?