portada-proyecto-cardionlive

Gestió i connexió de desfibril·ladors

3 min (378 paraules)
Client
Cardionlive
Tipus de projecte
BRANDING
APP
WEB
SOFTWARE
Parlem de
webs
apps
gestión

L'empresa Cardionlive confia en Use It per al desenvolupament integral del seu projecte de desfibril·ladors en el núvol que abasta des del procés de branding, disseny i desenvolupament web i app, i desenvolupament de programari de control.

 

INTRODUCCIÓ

Cardionlive és una empresa experta en cardioprotecció que es dedica a la gestió, traçabilitat d'equips i connexió total de desfibril·ladors per a ús en via pública. A més del seu programari de control remot, l'empresa disposa d'una App on es genera una comunitat de cardiofollowers, persones amb coneixements de reanimació que reben avisos sobre emergències, localització de desfibril·ladors propers i tutorials d'ús.

NOU LOGOTIP SINTÈTIC I AMB CARÀCTER

El logotip està compost principalment per dues formes, el cor i un núvol. El cor simbolitza la finalitat de Cardionlive (control dels desfibril·ladors). El núvol simbolitza internet ( "cloud"), des d'on es controlen i gestionen els desfibril·ladors. El núvol està oberta en el seu traç, donant la idea que entre el cor i el núvol circula un flux de dades. L'acompanya una tipografia de pal sec que dota el logotip de serietat i bona llegibilitat.

mockup-branding-cardionlive

UTILITZAR UN DEA DE FORMA IMMEDIATA DAVANT UN COL·LAPSE INCREMENTA LA SUPERVIVÈNCIA FINS A UN 75%.

 

 

UN PROJECTE QUE SALVA VIDES

En aquest projecte integral es va realitzar l'app, el web corporatiu i el programari de control. L'app està especialment pensada per als cardiofollowers, una comunitat de persones amb coneixements de reanimació, els usuaris poden veure el mapa de desfibril·ladors i els usuaris registrats reben notificacions quan s'activa un avís i poden unir-se a ella depenent de la seva ubicació. La funcionalitat de la web és corporativa, en ella s'expliquen les característiques del programari, la motivació, valors i preus. I en el programari de control es gestionen tots els desfibril·ladors i els seus estats, les alertes, clients, documents informatius, formació de distribuïdors i ús a través de telecontrol.

 

Cardionlive és un cas de projecte integral desenvolupat amb èxit per part de Use It. Necessites desenvolupar un projecte de grans dimensions?