portada-proyecto-software-encuestas-lleida

Enquestes Lleida

2 min (223 paraules)
Client
Ajuntament de Lleida
Tipus de projecte
SOFTWARE
Parlem de
software
institución

Use It desenvolupa una plataforma web app per l'Ajuntament de Lleida que li permet recopilar dades basades en enquestes que la institució realitza, i alhora generar estadístiques, anàlisi i exportacions de la informació recopilada.

 

INTRODUCCIÓ

La tecnologia avança a gran velocitat. Per aquesta raó, institucions i ajuntaments com el de Lleida aposten per empreses com Use It que busquen innovar i implementar les noves tecnologies en els municipis i ciutats, per apropar-se a l'ciutadà de formes que abans eren inimaginables.

GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ

En el disseny i desenvolupament d'aquest programari s'anteposa la funcionalitat al disseny decoratiu, per això visualment les pantalles són senzilles i netes on la informació cobra importància, i la paleta de colors queda limitada al vermell i negre.

Amb aquest programari es crea i maximitza la possibilitat de recopilar la informació, de filtrar-la, i mostrar-la per categories o subcategories. La facilitat en l'exportació de les dades per part de l'receptor de les enquestes resulta ser un procés i intuïtiu, a més d'oferir la possibilitat de realitzar anàlisis i estadístiques automàtiques.

 

Vols realitzar un programari per a processar tota la informació que recull la teva empresa o institució?

mockup-web-app-software-ayuntamiento-lleida