portada-proyecto-web-fcds

El vermell és vida

3 min (448 paraules)
Client
Federació Catalana Donants de Sang
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
institución
rediseño

En aquest projecte es va fer un restyling i adaptació de la pàgina web de la Federación Catalana de Donantes de Sangre,  que porta confiant en Use It com el seu distribuïdor tecnològic des del 2012, per adaptar-la a les noves necessitats funcionals dels usuaris i de la pròpia federació.

INTRODUCCIÓ

La Federació Catalana de Donants de Sang s'encarrega de fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a la Comunitat Autònoma de Catalunya. La nova pàgina web s'ha estructurat, redissenyat i programat per adaptar-la a les noves necessitats i objectius de la federació i dels usuaris, i se li ha donat un disseny d'acord amb les noves tendències web perquè la longevitat de la web sigui més òptima.

TO I ESTIL

La paleta cromàtica ve establerta pels colors corporatius i representatius de la Federació, el vermell i el negre, els quals hem complementat amb un gris per separar blocs de contingut i elements secundaris. S'ha utilitzat el vermell per a elements d'acció o als quals se'ls ha volgut donar importància, com ara background dels títols de pàgina per generar contrast visual.

EL VERMELL ÉS VIDA

La identitat i història de la Federació és una de les formes més importants que té la federació per promocionar i divulgar la donació altruista de sang, per això en la pàgina web se li va donar protagonisme a l'apartat Federació incloent una infografia per explicar la seva història.

Un altre punt important era millorar les facilitats per trobar les diferents associacions de la federació, per a això es va dissenyar un mapa interactiu i funcional amb un cercador per facilitar a l'usuari trobar una associació concreta.

PÀGINA WEB MÉS ACCESSIBLE

L'arquitectura del web anterior no facilitava la navegació i podia resultar una mica caòtica per a l'usuari, per això es va reorganitzar tota la informació i es va generar un Sitemap més accessible i navegable a través dels diferents apartats.

L'apartat Dóna vida recull les diferents opcions (a més de la donació de sang) que ofereix la Federació, com fer-se delegat, punts de donació de sang i com fer-se donant d'òrgans.

L'apartat Recursos es va organitzar de tal manera que podem trobar documents, arxius multimèdia vinculats al seu canal de Youtube, link a la revista digital i informació sobre l'app de la federació (l'app va ser desenvolupada per Utilitza It l'any 2014 i ampliada el 2016 .)

 

Ets una institució, organització o federació i encara no tens la teva pàgina web informativa? Vols difondre els teus valors i filosofia i arribar així millor a la gent?

mockup-web-fcds