portada-videobots

Videobots: la nova revolució dels xatbots

21 abril 2020
SOFTWARE
3 min (339 paraules)

En la nostra societat, els vídeos són el tipus de contingut que capta més l'atenció dels usuaris a Internet (juntament de les imatges i fotografies), aquesta tendència no ha trigat a traslladar-se en el camp de l'atenció a client per a donar pas als vídeobots.

 

PERÒ ... QUÈ SÓN ELS CHATBOTS?

Els chatbots, com el seu nom indica, són xats amb opcions de comunicació preestablertes pel lloc web i s'utilitzen per resoldre dubtes, informar, promocionar o fins i tot en alguns casos vendre als usuaris de forma automatitzada. Vols saber més sobre els chatbots? No et perdis el nostre article sobre chatbots.

 

BENVINGUTS, VIDEOBOTS

Els videobots són l'evolució en l'atenció a client a través de la pàgina web, ajuntant petits vídeos pregravats a l'inici de xat i més, són una bona estratègia comunicativa. A través dels chatbots les pàgines web poden captar l'atenció de l'usuari i així guiar-lo a que prengui participació en la conversa.

HI HA DADES QUE INDIQUEN QUE LES PÀGINES WEB AMB VIDEOBOTS HAN AUGMENTAT 4 VEGADES l'engagement.

Les persones se senten més còmodes i confiades quan són ateses per altres persones o poden veure un rostre humà, ni que sigui a causa d'un vídeo. Els chatbots són una gran opció, però tenen una aparença més freda i molts usuaris prefereixen no usar-los tot i tenir dubtes sobre algun servei i producte.

 

QUINS BENEFICIS ENS PROPORCIONEN ELS VIDEOBOTS?

  1. Crea una comunicació més personal i propera amb l'usuari.
  2. Ajuden a generar nous clients i fidelitzar els ja existents.
  3. Ens poden ajudar a vendre millor els nostres serveis o productes.
  4. Promouen una imatge més real de l'empresa (que hi ha un equip darrere).
  5. Poden incloure tutorials de com realitzar accions i transaccions.

 

ENTREVISTA AMB SOPHIA

I per acabar aquest article, volem compartir una entrevista que el País li va realitzar a Sophia, el primer robot amb intel·ligència artificial. Aquesta entrevista ens ajuda a adonar-nos de les capacitats i influències que poden a arribar a tenir els bots en la nostra societat.

captura-entrevista-sophia-robot

Font: El País. Link: https://www.youtube.com/watch?v=Hsv6cmDdt5g&feature=emb_title

 

A Use It podem ajudar-te a implementar eines innovadores per al seu lloc web o negoci en línia. T'informem? Contacta'ns.