portada-generación-z-apps

Generación Z y sus exigencias para las Apps

20 February 2019
APP
4 min (425 paraules)

Cada vegada és una tasca més complicada crear una aplicació mòbil que agradi als nous nadius digitals, l'anomenada Generació Z, i el que ningú pot negar és que són cada vegada més exigents al que de noves tecnologies es tracta. És per això que a l'crear una nova App cal innovar a l'màxim perquè cridi la seva atenció. En el post d'avui et donem alguns consells per assegurar-te que la teva App sigui prou atractiva per agradar a la Gent Z i així tenir-los enganchadísimos.

 

QUÈ ÉS LA GEN-Z?

Doncs bé, està generació està composta pels joves nascuts entre el 1994 i el 2010 (tot i que encara no es trobi ben definit). Segons estudis realitzats, s'ha calculat que aquesta generació serà d'aproximadament un 32% de la població en el 2019. Una xifra de gran importància ja que correspon a un percentatge elevat de la població total. És per això que si vols desenvolupar una App has conèixer-moooolt però que molt bé, saber les seves preferències, gustos, requisits ...

Aquesta generació és també coneguda com la generació mòbil. Més de el 96% disposen al seu abast d'un Smartphone, han nascut amb les xarxes socials, busquen velocitat i visualitat a el mateix temps, amb altres paraules, busquen contingut fàcil de veure. Amb això ja tens una base per saber cap a on encarar el teu projecte App.

 

PASSOS A SEGUIR PER DESENVOLUPAR UNA APP ACORD A LA NOVA GENERACIÓ

1#Intenta que l'App sigui social
La Gen Z sempre està interactuant amb altres, per això, el desenvolupament de la comunicació in-app és fonamental perquè puguin estar connectats sense sortir de l'aquesta.

2#Disseny intuïtiu
Que l'app funcioni ràpid és necessari per mantenir a aquesta generació enganxada, per això, el seu ús ha d'estar integrat amb un disseny simple i botons coneguts.

3#Usabilitat
Aquest és un requisit que en general, tant en app com web ha de prevaler sobre els altres, ha de ser fàcil navegar per ella, per la qual cosa hem d'evitar menús complexos.

4#Originalitat en els gràfics
Crida l'atenció amb elements visuals, utilitza animacions, evita icones foscos i combina-ho amb un disseny atractiu.

 

RESUMINT: BUSCA QUE LA APP SIGUI SEMPRE SIMPLE, INTUITIVA I VISUAL.

 

Després de tot això, ja hauries de conèixer més a la Generació Z, de manera que pots començar a desenvolupar la teva aplicació. Aprofita els nostres consells i si encara tens algun dubte no dubtis a contactar amb nosaltres, a Use It som experts en la creació d'Apps mòbils, t'ajudarem en el que necessitis.