portada-ecommerce-app

E-commerce App, per què la necessites?

23 novembre 2018
APP
4 min (482 paraules)

Avui en dia l'ús de el telèfon mòbil és cada vegada més freqüent entre els usuaris, fins i tot a l'hora de comprar, a més el ràpid creixement dels negocis electrònics en el mercat ha provocat que moltes botigues populars apostin pel comerç electrònic app com a extensió de la pròpia pàgina web.

ESPANYA ÉS EL PAÍS AMB MÉS SMARTPHONES PER HABITANT DEL MÓN. - SEGONS ABC.

 

El concepte e-commerce o comerç electrònic s'empra per definir la distribuició, venda, compra, màrqueting i subministrament d'informació de productes o serveis a través d'Internet, i / o mitjançant apps mòbils.

 

PER QUÈ ELS CONSUMIDORS LES PREFEREIXEN?

segons una enquesta de Clutch les principals raons per les quals els usuaris fan servir els e-commerce apps són les següents:

1. Per rebre ofertes (68%)

2. Flexibilitat per comprar en qualsevol moment (64%)

3. Comparar productes i preus (62%)

4. Estalviar temps a la botiga (54%)

5. Veure una gamma més àmplia de productes (53%)

6. Eviten anar a la botiga física (47%)

7. Tenen la possibilitat de triar on i quan poden rebre la seva comanda (27%).

 

CADA DIA ES DESCARREGUEN MÉS DE 4 MILIONS D'APPS MÒBILS A ESPANYA.

 

BENEFICIS PER AL TEU NEGOCI

No tots els beneficis són per als consumidors, tenir un comerç electrònic App del teu negoci pot aportar-te grans beneficis i estalviar molts diners. Què per què? T'ho expliquem:

1. Et permet tenir accés directe a el telèfon mòbil de client.

2. Millora el posicionament de marca.

3. Augmenta la visibilitat dels productes.

4. Potència la fidelització de el públic objectiu.

5. Estableix comunicació directa mitjançant la utilització de les "notificacions push".

6. Redueix la inversió en publicitat.

 

ENCARA NO HO TENS CLAR?

Ja siguis un minorista o majorista, invertir en un comerç electrònic App és una de les millors inversions que pot fer la teva marca, tot i que en un inici pot suposar un gran cost, amb el temps i una mica d'esforç veuràs com comença a aportar-te grans beneficis.

Un e-commerce App et donarà lleialtat com a marca, oferint ofertes i descomptes exclusius als teus usuaris, a més de poder oferir i personalitzar experiències atractives, contingut de més qualitat, més eficient i més ràpid (els clients odien les webs lentes), podràs crear estratègies de màrqueting avançades i innovadores i posicionar com un gran comerç electrònic en línia. Alguns exemples de grans marques que disposen de comerç electrònic App són: Zara, Stradivarius, Calvin Klein, Adidas, Telepizza, Zalando, Wallapop, Just Eat ... entre d'altres.

 

Tens un negoci i vols donar el pas a les vendes en línia? A Use It som experts en disseny i desenvolupament de pàgines comerç electrònic i Apps comerç electrònic. Si vols més informació per al teu projecte, contacta'ns, estarem encantats de formar part d'ell.